REQUEST FREE MAGAZINE

12 02 2008

REQUEST FREE MAGAZINE

1. www.kangguru.org

This magazine is from kangguru radio English. Australia. Office Centre in Bali, Indonesia. It has contents about social and culture of Australia and Indonesia and Scholarship for Indonesian. Once You have subscribed, magazine will be sent regularly till the provider get bangkrupt. You are asked to send them email telling about the magazine in English languages. Btw, the magazine published once every 4 months.

 

2. www.oracle.com/subscribe

This Exclusive Magazine explores about update Information Technology and business issues. It has thick and full color paper. Lets subscribe and wait for magazine.

 

3. www.networkasia.net

Through this Website, you can request this magazine exploring goods ‘bout information technology product like networking goods: router from cisco, telecommunication provider and seminar. The magazine of Hongkong is exclusive enough.

 

4. www.charged.mobi

Exploring about mobilephone having superVVIP class. Cover wrote HK$50. It gives update issues and full glamour. This is same class as www.networkasia.net.

 

5. www.wirelessasia.net

This is same class as www.networkasia.net.

 

6. www.telecomasia.net

This is same class as www.networkasia.net.

 

7. www.smbworld.net

Contents China language, This is same class as www.networkasia.net.

 

8. www.computerworld.net

This is same class as www.networkasia.net.

 

9. www.enterpriseinnovation.net

This is same class as www.networkasia.net.

 

Sorry if I make mistake in website address.

 

WEBSITE REQUEST MAJALAH GRATIS DALAM BENTUK PRINTOUT

1. www.kangguru.org

Ini majalah dari kangguru radio English, punyanya orang Australia yang ngantor di Bali. Full berbahasa Inggris. Isinya tentang social budaya Indonesia dan Australia, pariwisata sekaligus info beasiswa ke Australia bagi orang Indonesia. Sekali kamu subscribe di sini pasti kamu bakalan dikirim terus majalahnya ke rumah kamu sampai supplier nya bangkrut. Jangan lupa saat subscribe kamu diminta kirim pesan ke email mereka, ceritakan aja gimana majalah tsb dalam bahasa inggris. Btw, majalahnya terbit 4 bulan sekali.

 

2. www.oracle.com/subscribe

Ini nih majalah yang ngupas issue teknologi informasi terbaru dan bisnis marketing seputar keluaran teknologi update. Majalahnya lumayan exclusive dengan kertas yang tebal dan full color. Cepetan subscribe dan tunggu kiriman majalahnya.

 

3. www.networkasia.net

Di situs ini kamu bisa request majalah yang ngebahas issue marketing produk teknologi informasi seperti produk-produk networking kayak router keluaran cisco, provider layanan telekomunikasi sampai agenda-agenda seminar bisnis teknologi informasi. Majalahnya dari Hongkong ini lumayan berkelas lho.

 

4. www.charged.mobi

Majalah yang ngebahas seputar mobilephone ini tergolong majalah superVVIP lho. Dicovernya tertulis harga HK$50 (50 dollar Hongkong). Mereka ngebahas hal2 yang update dan full glamour. Nih majalah masih satu rumpun dengan www.networkasia.net.

 

5. www.wirelessasia.net

Satu rumpun dengan yang di atas.

6. www.telecomasia.net

7. Satu rumpun dengan yang di atas.

8. www.smbworld.net

Isinya bahasa mandarin, Satu rumpun dengan yang di atas.

9. www.computerworld.net

Satu rumpun dengan yang di atas

1 www.enterpriseinnovation.net

Satu rumpun dengan yang di atas

Sorri, kalo ada yang salah ngetik tuk alamatnya.


Actions

Information

5 responses

1 04 2008
ferri

caranya gimana mas??

3 04 2008
ardiansyahputra

caranya cukup subscribe aja disitusnya. isi alamat yg jelas. kalo kangguru kirim email ke mereka+

26 08 2008
aforestyani@yahoo.com

Dear Kang guru,
I am your new reader. I got you from friend’s husband that gets scholarschip from Ausaid. I want to subscribe your magazine for my students in SMK Negeri Tlogosari. Of course, i need you, too. When I read your magazine, I can improve my English. You know you can help me in teaching my students. So, proud of you!!

25 09 2008
Fitriya

Good Afternoon Kang guru,
Let me introduce myself first. I ‘m fitri. Actually I.m not a new reader, I seldom read you but in old edition. I want to subscribe your magazine for my son who always read a new magazine. Beside that, I want to improve my English so I can communicate it with my husband and my sn in daily activity. I hope you can help me. Bravo Kang guru!

30 08 2009
Early Rifka

Hello, I want to know about how to buy a magazine of KangGuru Radio english.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: